Despre noi

Irwin Lenox

UNIOR-TEPID S.R.L. este liderul pieței de distribuție a sculelor de mână industriale și unicul distribuitor, în România, al renumitului brand internațional Unior și al altor 49 de programe de scule de top, printre care Lenox și Irwin, majoritatea distribuite pe bază de exclusivitate.
 

Compania se remarcă prin gama de unelte extrem de variată, care acoperă toate nevoile clienților industriali, și prin prețurile deosebit de competitive, raportate la produse din aceeași ligă. 


Una din cheile succesului Unior Tepid o reprezintă distribuția exclusivă a sculelor de foarte bună calitate, cu performanțe testate, rezistente în timp și nepericuloase pentru sănătatea utilizatorilor, atât din punct de vedere al materialelor care sunt folosite la producție, cât și din punct de vedere al eficienței în manevrare, care respectă toate standardele în vigoare și cele mai exigente pretenții ale consumatorilor industriali.

Calitatea ridicată a uneltarului, gama vastă de produse cu aplicabilitate specifică, și echipa dinamică, atent instruită și dedicată întotdeauna oricăror nevoi ale clienților reprezintă trăsături distinctive ale companiei și premiza unor parteneriate excelente, de-a lungul timpului. De asemenea, designul, tehnologia și procesul de fabricație sunt alți factorii importanți care contribuie la realizarea unor produse care să răspundă perfect cerințelor consumatorilor.

Printre factorii care determină poziția fruntașă se număra și următoarele activități respectate cu strictețe de toți membrii companiei: comunicarea și contactul permanent cu clienții, expediția coletului chiar în ziua primirii comenzii, asigurarea cel mai bogat stoc sorto-tipo-dimensional, flexibilitate logistică, calitate industrială, suport tehnic și comercial necondiționat și, de asemenea, garanție nelimitată.

UNIOR TEPID, membru fondator al Centrului Național de Scule, este prezent pe piața din România de aproape 17 ani și deține în portofoliu 50 de programe, cele mai multe dintre acestea distribuite în exclusivitate, cu adresabilitate țintită pe nevoile clienților, din toate domeniile: industrie extractivă, agricultură, auto, aeronautică, transporturi și construcții.

 

 


 

 

 

 

RASFOIESTE NOUL CATALOG INDUSTRIAL 2021-2024- SCULE DE MANA PROFESIONALE, CALITATE INDUSTRIALA